Over ons

Historie

Al zeer vroeg kreeg ik de passie mee voor alles wat oude voertuigen en oude motoren betreft. Na een lange tijd sleutelen aan oldtimers merkte ik toch een tekort aan sommige diensten op de onderdelenmarkt, in het tweede luik van deze pagina staat er beschreven waarom deze website opgericht is.

hoofdfoto

Visie achter MRC-technics

We hebben zelf al meerdere jaren ervaring met oldtimers waarop het Bosch K-jetronic injectiesysteem gemonteerd zit. Bij de diagnose van het injectiesysteem en de zoektocht naar (revisie) onderdelen merkten we dat er in Europa niet veel locaties zijn die deze onderdelen en een revisie service aanbieden. Hieruit is het idee ontstaan om één plaats op te richten waar je terecht kan voor alles i.v.m. het Bosch K-jetronic systeem. Later willen we het gamma uitbreiden zodat ook alles i.v.m. het KE-jetronic systeem beschikbaar wordt. 

De revisie kits zijn volop ontwikkeld in eigen beheer zodat de hoogste kwaliteit gewaarborgd kan worden. We doen ons uiterste best om zowel rekening te houden met de originaliteit (denk aan geel verzinkte schroeven) alsook om de nieuwste technologieën en materialen te gebruiken, denk hieraan nieuwe dichtingsmaterialen zodat deze bestand zijn tegen de invloeden van ethanol bevattende brandstoffen.

We zijn volop bezig om ons onderdelen gamma uit te breiden zodat er zoveel mogelijk beschikbaar wordt. Indien er toch iets niet aangeboden wordt, aarzel zeker niet om ons te contacteren! We zullen samen naar de gepaste onderdelen zoeken en indien nodig worden deze zelf ontwikkeld en geproduceerd. 

Voor de reviseerbare onderdelen, bieden we zowel een revisie-kit met uitgebreide handleiding aan als een revisie-service waar wij de componenten voor u reviseren en afstellen.

Winkelwagen
nl_NLDutch